شرکت راحت رفت

آلمان (Deutschland) با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان، کشوری در اروپای مرکزی است. این کشور دومین کشور پرجمعیت اروپا پس از روسیه و پرجمعیت‌ترین کشور عضو اتحادیه اروپا است. کشور آلمان بین دریای بالتیک در شمال و رشته کوه‌های آلپ در جنوب قرار گرفته است.

کشور آلمان به «کشور شاعران و متفکران» (Country of poets and thinkers) شناخته می‌شود. از لحاظ موقعیتی آلمان با 9 کشور دیگر همسایه است. از شمال با دانمارک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب هم‌جوار فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند است. پایتخت این کشور برلین (Berlin)، مرکز مالی آن فرانکفورت (Frankfurt) و بزرگ‌ترین منطقه شهری این کشور منطقه روهر (Ruhr Region) است.

در این مطلب اطلاعاتی درباره آلمان ارائه شده تا بیشتر با این کشور آشنا شویم. در ابتدا با اطلاعات کلی این کشور آشنا می‌شویم:

پایتخت استرالیا شهر کانبرا (Canberra) است که از جنوب غربی با شهر سیدنی و از شمال شرقی با شهر ملبورن هم مرز است. با اینکه زبان انگلیسی به عنوان زبان رسمی استرالیا مشخص نشده است اما عمده مردم استرلیا به زبان بین المللی انگلیسی صحبت می‌کنند. با این حال صدها زبان بومی در استرالیا وجود دارد که سال به سال از تعداد سخنوران آن ها کم شده است یا به طور کلی منقرض شده‌اند.

در ادامه مطلب مهم‌ترین اطلاعات تکمیلی درباره استرالیا را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

برای تحصیل، قبرس شمالی بهتره یا جنوبی؟

همان‌طور که احتمالا می‌دانید، کشور قبرس به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم‌بندی می‌شود.

در قبرس جنوبی که به آن قبرس اروپایی هم گفته می‌شود، مردم اکثراً مسیحی هستند و زبان رسمی و غالب هم یونانی است. در حالی‌که قبرس جنوبی یک کشور مستقل و عضو اتحادیه اروپا است که مبادلات مالی هم در آن به یورو Euro انجام می‌شود.

از طرف دیگر، قبرس شمالی کشوری وابسته به ترکیه است و مردم آن بیشتر مسلمان هستند. زبان رسمی و غالب در این منطقه هم ترکی استانبولی است.

پایتخت قبرس، شهر نیکوزیا Nicosia است. شاید برای شما کمی عجیب باشد که بدانید نیکوزیا، هم به‌عنوان پایتخت قبرس شمالی و هم به‌عنوان پایتخت قبرس جنوبی شناخته می‌شود.

این شهر به دو قسمت تقسیم‌بندی شده و موقعیت آن هم به‌گونه‌ای است که دقیقاً در مرز دو کشور واقع شده است.

قبرس شمالی 25 و قبرس جنوبی 15 دانشگاه و کالج دارد. دانشگاه های قبرس شمالی معمولا در اعطای بورسیه‌های تحصیلی وضعیت بهتری نسبت به قبرس جنوبی دارند.

شرایط تحصیل در قبرس

به طور کلی می‌توان گفت شرایط تحصیل در قبرس نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی ساده‌تر و بهتر است.

دانشجویان می‌توانند برای تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی در این کشور درخواست دهند. البته بیشترین آمار مهاجرت تحصیلی به قبرس در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است.

اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر یا مدرک ثبت نام در ترم‌های آموزشی دانشگاه مد نظر نیز از مدارک مهم برای اخذ ویزای تحصیلی قبرس است. محدودیت سنی خاصی هم برای اخذ ویزای تحصیلی قبرس وجود ندارد.

در خصوص گپ تحصیلی هم باید بدانید که هرچند وجود نداشتن گپ تحصیلی، نکته مثبتی برای مهاجرت تحصیلی به قبرس است، اما وجود چند سال گپ در رزومه شما، مشکل به‌خصوصی در روند اخذ پذیرش تحصیلی به‌وجود نمی‌آورد.

سایر شرایط تحصیل در قبرس را در بخش‌های مربوطه بررسی خواهیم کرد.

مزایا و معایب تحصیل در قبرس

دلایل مختلفی برای انتخاب کردن و انتخاب نکردن قبرس به‌عنوان یک مقصد تحصیلی وجود دارد.

هر چند قبرس می‌تواند یکی از مقاصد خوب مهاجرتی برای تحصیل باشد، اما قبل از تصمیم به این کار، بهتر است با معایب آن هم آشنا شوید.

در ادامه مهم‌ترین مزایا و معایب تحصیل در قبرس را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

مزایای تحصیل در قبرس

  • هزینه تحصیلی مناسب نسبت به سایر کشورها:

هزینه تحصیل در قبرس نسبت به سایر کشورهای اروپایی بسیار مناسب تر است. مناسب بودن شهریه‌ها، دانشگاه‌ها و کالج‌های قبرس به گزینه‌های مناسبی برای دانشجویان ایرانی و افرادی که وضعیت مالی عالی ندارند تبدیل کرده است.

  • بدون محدودیت سنی!

بسیاری از کشورها برای پذیرش تحصیلی دانشجویان، بر روی شرط سنی اصرار زیادی دارند و در این موضوع سخت‌گیری می‌کنند.

اما برای اخذ ویزای تحصیلی قبرس تا سن 35 سالگی مشکل خاصی وجود ندارد.

هر چند پس از آن هم می‌توانید برای پذیرش تحصیلی اقدام کنید، اما باید آفیسر را متقاعد کنید که قصد اصلی شما تحصیل است و نه کار یا استفاده از شرایط قبرس برای رفتن به سایر کشورهای اروپایی.

  • هزینه زندگی مناسب

هزینه‌های زندگی در قبرس نسبت به سایر کشورهای اروپایی مناسب‌تر است. واحد پول در قبرس شمالی لیر ترکیه و در قبرس جنوبی یورو است. اما در هر دو کشور استفاده از ارزهای دلار، یورو و لیر رایج است.

هزینه اجاره مسکن، خورد و خوراک و رفت و آمد در قبرس جنوبی و شمالی هم برای دانشجویان مناسب است.

در نتیجه بر خلاف بسیاری از کشورهای اروپایی، فشار زیادی در زمینه مخارج برای دانشجویان در این دو کشور وجود نخواهد داشت.

  • گپ تحصیلی اهمیت زیادی ندارد!

هر چند وجود  نداشتن گپ تحصیلی در رزومه برای مهاجرت یک مزیت است، اما وجود گپ تحصیلی معقول و چند ساله، مانعی برای اخذ پذیرش تحصیلی از قبرس محسوب نمی‌شود.

  • امکان کار حین تحصیل

دانشجویان بین‌المللی در قبرس تا 20 ساعت در هفته اجازه کار دارند. پس از 6 ماه اقامت در قبرس هم امکان گرفتن یک کار پاره‌وقت برای دانشجویان وجود دارد.

در نتیجه دانشجویان می‌توانند با کار در قبرس حین تحصیل، بخشی از مخارج و هزینه‌های خود را پوشش دهند.

  • مراحل ساده اخذ پذیرش تحصیلی

قبرس در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی، روند اخذ پذیرش تحصیلی ساده تری دارد. همچنین برای تحصیل در برخی از دانشگاه‌های قبرس شمالی، نیازی به اخذ ویزا نیست و می‌توانید با همان نامه پذیرش دانشگاه به قبرس مهاجرت کنید.

  • بورسیه‌های تحصیلی مختلف

برخی از دانشگاه‌ها در قبرس جنوبی و شمالی، منابعی برای اعطای بورسیه، کمک هزینه تحصیلی و وام در اختیار دارند.

دانشجویان می‌توانند با نشان دادن عملکرد مناسب تحصیلی، داشتن رزومه قوی و داشتن شرایط مد نظر دیگر، بورسیه تحصیلی گرفته و هزینه‌های تحصیلی خود را به‌میزان زیادی کاهش دهند.

معایب تحصیل در قبرس

تحصیل در قبرس، در کنار مزایای خود معایبی هم دارد که بهتر است با آن‌ها آشنا شوید.

  • سختی کار پیدا کردن!

یکی از مشکلات و معضلات تحصیل در قبرس این‌ است که شانس استخدام در مشاغل مهم، رده بالا و پردرآمد برای دانشجویان بین‌المللی پایین است.

برای کار در قبرس باید از مشاغل ساده‌تر شروع کرده یا این‌که رزومه و مهارت‌های فوق‌العاده‌ای داشته باشید و بهترین گزینه برای آن موقعیت شغلی باشید.

  • نبود ویزای همراه

قبرس تنها برای متقاضی تحصیل در این کشور ویزا صادر می‌کند و برای همسر یا پارتنر فرد متقاضی امکان اخذ ویزای همراه وجود ندارد.

  • بازار کار محدود

اقتصاد قبرس بر پایه صنایع محدودی مانند کشاورزی، توریسم و بخش خدمات فعال است. در نتیجه‌ بازار کار این کشور آن‌قدرها هم گسترده و متنوع نیست.

اگر به‌فکر کار در قبرس بعد از تحصیل هستید، نگاهی به بازار کار و مشاغل موجود در این کشور بیندازید.

  • شهرهای کوچک و مشکلات آن

3 شهر پرجمعیت قبرس یعنی نیکوزیا Nicosia، لیماسول Limassol و لارناکا Larnaca به‌ترتیب 200 هزار نفر، 150 هزار نفر و 70 هزار نفر جمعیت دارند.

هر چند تحصیل در یک کشور خلوت و دنج می‌تواند جالب و لذت‌بخش باشد، برای افرادی که تحصیل درشهرهای بزرگ و شلوغ را ترجیح می‌دهند، گزینه‌های بهتری هم وجود دارد.

البته هر چند کم، اما مواردی هم از نژاد پرستی در قبرس وجود دارد.

هزینه تحصیل در قبرس

همان‌طور که بالاتر اشاره کردیم، هزینه تحصیل در قبرس نسبت به سایر کشورهای اروپایی مناسب‌تر است.

هزینه زندگی دانشجویی در قبرس شمالی و جنوبی در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی هم وضعیت مشابهی دارد.

به‌طور کلی هزینه‌های تحصیل در قبرس را می‌توان به چند دسته تقسیم‌بندی کرد. هزینه‌های صدور ویزای تحصیلی قبرس، نامه تمکن مالی، شهریه‌های دانشگاه و هزینه زندگی دانشجویی در قبرس.

مقطع تحصیلیهزینه 1 سال
کارشناسی4-9 هزار یورو Euro
کارشناسی ارشد5-10 هزار یورو Euro
دکترا5-12 هزار یورو Euro

مقدار دقیق این هزینه‌ها به رشته تحصیلی، دانشگاه مقصد و چندین فاکتور دیگر بستگی دارد.

هزینه تحصیل در رشته‌های پزشکی نسبت به سایر رشته‌ها هزینه بالاتری دارد. هزینه تحصیل پزشکی در قبرس در سال بین 20-10 هزار یورو است.

هزینه زندگی در قبرس برای دانشجویان هم با توجه به سبک زندگی، خورد و خوراک، وضعیت رفت‌وآمد و مواردی این‌چنینی متفاوت است.

اما به‌طور کلی متوسط هزینه زندگی دانشجویی در قبرس برای یک زندگی نه‌چندان پرخرج از این قرار اس

 

نوع مخارجهزینه زندگی ماهانه
خوراک، پوشاک، رفت‌وآمد400-900 یورو

همچنین دانشجویان برای تحصیل در قبرس باید نامه تمکن مالی با مبلغ حداقل 8000 یورو از گردش مالی 6 ماهه حساب بانکی ارائه دهند.

مراحل انگشت نگاری و صدور ویزا هم هزینه‌های جداگانه‌ای برای شما خواهد داشت.

البته با توجه به این‌که دانشجویان اجازه 20 ساعت کار در هفته در قبرس را دارند، می‌توانند بخشی از مخارج خود را پوشش دهند.

البته در قبرس علاوه بر یورو، ارزهای لیر ترکیه و دلار آمریکا هم رایج است.

 

همچنین دانشجویان برای تحصیل در قبرس باید نامه تمکن مالی با مبلغ حداقل 8000 یورو از گردش مالی 6 ماهه حساب بانکی ارائه دهند.

مراحل انگ

بهترین دانشگاه‌های قبرس

در حدود 40 دانشگاه و کالج در قبرس وجود دارند. از این تعداد، 25 دانشگاه در قبرس شمالی و 15 دانشگاه در قبرس جنوبی قرار دارند.

فقط تعدادی از این دانشگاه‌ها عمومی هستند. یعنی بیشتر دانشگاه‌های قبرس خصوصی هستند و برای تحصیل در آن‌ها باید شهریه بیشتری پرداخت کرد.

برخی از دانشگاه‌های قبرس در رنکینگ‌های جهانی حضور دارند.

دانشگاه قبرس (University of Cyprus)، دانشگاه تکنولوژی قبرس (Cyprus University of Technology)، دانشگاه مدیترانه شرقی (Dogu Akdeniz Üniversitesi) و دانشگاه نیکوزیا (University of Nicosia) از بهترین دانشگاه‌های قبرس هستند که رتبه‌های قابل‌قبولی در رنکینگ‌های جهانی دارند.

شت نگاری و صدور ویزا هم هزینه‌های جداگانه‌ای برای شما خواهد داشت.

البته با توجه به این‌که دانشجویان اجازه 20 ساعت کار در هفته در قبرس را دارند، می‌توانند بخشی از مخارج خود را پوشش دهند.

البته در قبرس علاوه بر یورو، ارزهای لیر ترکیه و دلار آمریکا هم رایج است.

اخذ اقامت قبرس بعد از تحصیل

بسیاری از متقاضیان تحصیل در قبرس به‌دنبال این هستند که پس از اتمام تحصیل، اقامت قبرس را اخذ کنند.

توجه کنید که برای تحصیل در این کشور، برای شما ویزای تحصیلی صادر می‌شود. با اتمام تحصیل و پایان مدت ویزا، 3 راه کلی برای شما وجود دارد:

  • یا به کشور خود بازگردید

یا در صورتی که می‌خواهید در قبرس بمانید،

  • ویزای تحصیلی خود را تمدید کنید
  • یا نوع اقامت را تغییر دهید

اگر می‌خواهید در مقطع بالاتر در این کشور ادامه تحصیل دهید، ویزای تحصیلی برای شما تمدید می‌شود.

برای مشاوره، مهاجرت و اخذ ویزا فرم زیر را پر کنید

    [
    سبد خرید

    No products in the cart.

    X